Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 06 Ağustos 2020, Perşembe 09:37 tarihinde eklendi. 6125 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belediye Başkanlığı’na Burcu Sabancılar vekalet ediyor

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Kurban Bayramı’ndan sonra 3 gün yıllık izin kullandı.
Belediye Başkanlığı’na Burcu Sabancılar vekalet ediyor  

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin yıllık izin kullandığı 4-5-6 Ağustos 2020 tarihlerinde Lüleburgaz Belediye Başkanlığı’na CHP’li Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Meclis Trafik Komisyonu Başkanı Optisyen Burcu Sabancılar vekalet etti.

Burcu Sabancılar’ı Belediye Başkan Vekilliği sırasında babası emekli öğretmen Naci Sabancılar, Ahmet Kozuk, Birleşik Güç ekibi, CHP’li Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Meclisi Kültürel Etkinlikler ve Halkla İlişkiler Komisyonu Başkanı Ertan Bayer,  CHP Lüleburgaz eski İlçe Başkanı Bülent Metin, Eski CHP Kırklareli İl Yöneticisi Ersin Yolcu, Lüleburgaz’ın tanınmış simalarından Anıl Ay, Ertan Özcan, Cem Nadaroğlu gibi isimler de ziyaret ederek tebrik etti.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin yıllık izninin sonra erdiği 7 Ağustos 2020 Cuma günü işbaşı yapacağı öğrenildi.

Buğra KAYA  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek