Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 30 Temmuz 2020, Perşembe 01:06 tarihinde eklendi. 3186 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’ın aile markası SEDEF ÇEYİZ VE GELİNLİK

Lüleburgaz’ın ismini, Lüleburgaz dışında yurt içinde ve yurt dışında duyuran başarılı bir aile firması olan Sedef Çeyiz ve Gelinlik, 46’ncı yılını geride bıraktı.
Lüleburgaz’ın aile markası SEDEF ÇEYİZ VE GELİNLİK  

1974 yılında Muammer, Sadettin ve Metin Ermut tarafından Özerler Mahallesi, Enver Cengiz Caddesi, No: 10 Lüleburgaz adresinde yani bugünkü belediye meydanı yanında kurulan Sedef Çeyiz ve Gelinlik tek katlı binada manifatura ve konfeksiyon mağazası olarak hizmet vermeye başladı. 

Bugün Sedef Çeyiz ve Gelinlik olarak İşletme Müdürü Tamer Ermut yönetiminde tüm Trakya ile Bulgaristan’dan önemli müşterileri ağırlayan bir aile markası haline geldi. 

1979 yılından bu yana gelinlik sektöründe de hizmet veren Sedef Çeyiz ve Gelinlik, 14 Mart 2017 tarihinde şehrimize ikinci bir mağazayı kazandırarak Yeni Mahalle İstasyon Caddesi No:8 adresinde SEDEF GELİNLİK mağazasını hizmete açtı. 

Konu ile ilgili görüşlerini bizimle paylaşan Sedef Çeyiz ve Gelinlik İşletme Müdürü Tamer Ermut;“Sedef Çeyiz, 1974 yılında dedem, babam ve amcam tarafından kurulan 46 yıllık bir Lüleburgaz markasıdır. Manifatura, konfeksiyon, erkek giyim, gelinlik nişanlık olarak hizmet eden mağazamızın bu tarihi serüvenini, yeni açmış olduğumuz SEDEF GELİNLİK mağazamız ile taçlandırdık. SEDEF ÇEYİZ mağazamız, ilk açıldığı günden bu yana aynı ürün çeşidiyle hizmet verirken, SEDEF GELİNLİK mağazamızda, gelinlik, nişanlık ve bindallı çeşitleriyle hizmet veriyoruz. Pandemi nedeniyle Nisan-Haziran döneminde ertelenen düğünlerimizin hizmetini bu dönemde veriyoruz. Gelinlik aksesuarlarımıza ilave olarak içinde bulunduğumuz pandemi sürecine istinaden bir de maske yer alıyor. Talep eden müşterilerimize kendi ürünleri ile özdeş maskeyi kendi bünyemizde üretiyoruz. Tüm Trakya’ya hitap ettiğimiz gibi ayrıca Bulgaristan’ın Aytos, Kırcaali, Şumnu, Razgrad, Burgas, Varna, Harmanlı, Haskova gibi yerleşim yerlerinden de önemli ölçüde müşterilerimiz var. Kaliteli hizmetten ödün vermeden, aile büyüklerimin tarafıma bıraktıkları bu önemli mirası ayakta tutmak ve yüceltmek için var gücümle çalışacağım” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek