Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 28 Temmuz 2020, Salı 09:39 tarihinde eklendi. 929 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Kurultayı’nda Kırklareli damgası

CHP’nin 37. Olağan Kurultayı’na Kırklareli grubu yaklaşık 20 kişilik bir ekiple katıldı.
CHP Kurultayı’nda Kırklareli damgası  

Katılan bu ekipten CHP Kırklareli Milletvekilleri Turabi Kayan ve Vecdi Gündoğdu milletvekili olarak, Avukat Emrah Arslan YDK Üyeleri olarak  Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Babaeski Belediye Başkanı Avukat  Abdullah Hacı, Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp,  CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Devrim Gündüz, CHP Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu ve Avukat Bora Terzi’de CHP Kırklareli Büyük Kurultay Delegeleri olarak oy kullandı.

Kurultay son gecesi olan önceki akşam da Kırklareli heyetini CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan ağırladı.  Turabi Kayan’ın CHP Kırklareli ekinine ağabeyli yapması CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğrlu ve Parti Meclisi Üyeleri’nin de gözünden kaçmadı.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek