Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 22 Temmuz 2020, Çarşamba 09:42 tarihinde eklendi. 742 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Turabi Kayan’dan sendikalara ziyaret

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, hafta içinde Lüleburgaz’da bulunan Kristal İş Sendikası Trakya Şubesi ile Petrol İş Sendikası Trakya Şubesi’ni ziyaret ederek yeni seçilen Şube Başkanlarına başarılar diledi.
Turabi Kayan’dan sendikalara ziyaret  

Milletvekili Kayan, ekibi ile birlikte 4 Temmuz 2020 tarihinde Kristal İş Sendikası Trakya Şube Başkanı seçilen Mehmet Özmüş ile 12 Temmuz 2020 tarihinde Petrol İş Sendikası Trakya Şube Başkanı seçilen Mehmet Kaya’yı sendika binalarında ziyaret ederek tebrik etti.

Her iki sendika başkanına da başarılar dileyen CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan; “Kristal İş ve Petrol İş Sendikaları hem Türkiye için hem de Lüleburgaz, Kırklareli ve Trakya için demokrasi adına, işçi sınıfının kazanılmış hakları adına önemli iki kurum. Bu kurumlarını kalıcı olmasını ve gerçek görevlerini yapmaları bizleri mutlu eder. Göreve yeni seçilen arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Kristal İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Mehmet  Özmüş ve Petrol İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Mehmet Kaya da kendilerini ziyaret eden CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan’a teşekkür ettiler.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek