Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 21 Temmuz 2020, Salı 09:38 tarihinde eklendi. 872 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kupada Kırklarelispor’a elenen Başakşehir şampiyon oldu

Ziraat Türkiye Kupası(ZTK) Son 16 Turu’nda Kırklarelispor’a 0-0 ve 1-1’lik skorların sonucunda elenerek kupaya veda eden Başakşehir Spor Kulübü, Süper Lig’in bir maç kala 69 puanla şampiyonluğunu ilan etti.
Kupada Kırklarelispor’a elenen Başakşehir şampiyon oldu  

Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur’unda Süper Lig takımlarından Ankaragücü’nü 1-0, 5.Tur’da başka bir Süper Lig ekibi Gaziantep Futbol Kulübü’nü 3-2 ve 2-1’lik skorlarla eleyen Kırklarelispor, ZTK  Son 16 Turunda Süper Lig’in güçlü ekibi Başakşehir’le karşılamıştı.

14 Ocak’ta Başakşehir’de oynana ilk karşılaşmadan 1-1 eşitlikle ayrılan 2.Lig ekibi Kırklarelispor, 21 Ocak’ta evinde oynadığı karşılaşmada 0-0 skorla Başakşehir’i elemişti.

ZTK’da Kırklarelispor’a elenen Başakşehir, 19 Temmuz’da HES Kablo Kayserispor’u 1-0 yenerek Süper Lig’te şampiyonluğunu ilan etti. Başakşehir, ligin bitimine bir maç kala 69 puanla zafere ulaştı.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf AA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek