Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 15 Temmuz 2020, Çarşamba 09:15 tarihinde eklendi. 505 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

15 Temmuz şehitleri anılacak

Lüleburgaz Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilecek 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı belli oldu.
15 Temmuz şehitleri anılacak  

15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen ancak milletimizin iradesi ve birlik olması sayesinde bertaraf edilen hain darbe girişiminde verdiğimiz şehitler için 15 Temmuz’da gün boyu program düzenlenecek.

Lüleburgazlılar, darbe girişiminin 4. yılında 15 Temmuz Şehitlerini anmak için meydanlarda buluşacak. Lüleburgaz Kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü olması dolayısıyla düzenlenecek programda; saat 13.00’da Lüleburgaz Şehitliği’nde şehit kabirleri ziyaret edilerek ardından Kur’an-ı kerim tilaveti okunacak. Programda daha sonra Lüleburgaz Kaymakam Vekili Şenol Levent Elmacıoğlu, Garnizon Komutanı Piyade Albay Çetin Sucu, Belediye Başkanı Murat Gerenli ve İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca saat 15.00’da şehit ailelerini ziyaret edecek.

Programda; saat 20.00’da Kongre Meydanı’nda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Belediye Başkanlığı organizasyonuyla 15 Temmuz Şehitlerini Anma nöbeti gerçekleştirilecek. 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece 00.13’te ise sala ve dua okunacak.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek