Lüleburgaz Ziraat Odası, 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nü coşku ile kutlayacak
Tır köprüden dereye uçtu
Hilal Mete Şahin, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
DİSK/EMEKLİ-SEN GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ LÜLEBURGAZ'DAYDI...
Bu haber 15 Temmuz 2020, Çarşamba 09:15 tarihinde eklendi. 714 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cammda Şifa açıldı

Lüleburgaz'ın tanınmış simalarından İnşaat Mühendisi Cemal Sormageç'in oğlu Mücahit Sormageç CAMMDA ŞİFA ismi ile şifalı doğal taş ve ürünleri, şifalı bitkileri ve baharatları kapsayan işletmesini faaliyete geçirdi.
Cammda Şifa açıldı  

 Konu ile ilgili gazetemize açıklama yapan Sormageç; Özellikle kimyasal olarak nitelendirdiğimiz gıdalara ilgi arttıkça toplumumuzda buna bağlı hastalıklar arttı ve halkımızı sağlığı noktasında kötü manada etkiledi. Ayrıca Covid-19 süreci ile vücudumuzun bağışıklık sisteminin ne kadar önemli olduğu ve bağışıklığımızı sağlam ve diri tutmanın bir çok hastalığa ve özellikle Covid19'a karşı bir barikat olduğunu anlamış olduk. Bunun için doğa bize gerekli desteği ve yardımı sunuyor, bizde hem halkımızı bu noktada bilgilendirmek hem de doğal beslenme ve takviyeye sevk etmek gayesi ile bu işletmeyi faaliyete geçirdik. Kıymetli Lüleburgazlıları Turgutbey Caddesi üzerinde faaliyet gösteren dükkanımıza bekliyoruz '' dedi.

Doğukan ÖNAL  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek