Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 11 Temmuz 2020, Cumartesi 09:25 tarihinde eklendi. 896 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kent Konseyi Çevre Meclisi kuruldu

Lüleburgaz Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, bünyelerinde kurdukları çevre meclisi için toplandı.
Kent Konseyi Çevre Meclisi kuruldu  

Çocuklarda çevre bilinci oluşturmak ve çocuklarımıza, geleceğimize daha yeşil bir doğa ve temiz çevre bırakmak amacıyla yola çıkan Lüleburgaz Kent Konseyi Sahir Uçar başkanlığında çevre meclisini kurdu. Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç önderliğinde Kent Konseyi Meclis Başkanları ve Yürütme Kurulu üyeleri Atıf Aral, Gönül Çelik, Ayberk Cengiz, Esra Birol, Ömer Ermen, Günalp Çakır, Fuat Karaman, Sahir Uçar, Bilgen Demirtaş ve Nüket Tufan Cebelli buluşarak Lüleburgaz Belediyesi tarafından Çevre Yılı ilan edilen 2021 yılında çevre meclisi olarak yapılabilecekleri konuştu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç “Tüm mücadelemiz çocuklarımıza daha yeşil ve daha yaşanabilir bir kent bırakmak için. Taş ağırda gelse altına elimizi sokma zamanıdır. Bu süreçte gelin bizimle olun.” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek