Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 11 Temmuz 2020, Cumartesi 09:25 tarihinde eklendi. 1225 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kulüplerden Edirne ve Tekirdağspor’a destek

Trakya kulüpleri, BAL liginde haklarının yenildiğini düşündükleri Tekirdağspor ile Edirnespor’a yaptıkları açıklamalar ile destek oldu.
Kulüplerden Edirne ve Tekirdağspor’a destek  

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig(BAL) 11.Grup’ta Arnavutköyspor 42 puanla lider durumda bulunurken Edirnespor 41 puanla 2. Tekirdağspor 40 puanla 3.sırada bulunuyordu. Korona virüs salgını nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonun aldığı kararla Bölgesel Amatör Liglerde liderler şampiyon ilan edilerek 3.Lig’e yükseltilmişti.

Trakya takımları, Bölgesel Amatör Lig(BAL) 11.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren ve haklarının yenildiğini düşündükleri Edirnespor ile Tekirdağspor’a destek verdi.

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın yanı sıra Lüleburgazspor, Ergene Velimeşespor, Akıncılar gibi kulüpler de destek verdi.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek