Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 11 Temmuz 2020, Cumartesi 09:24 tarihinde eklendi. 902 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Pazartesi toplantılarında ki yasak kalkmalı

Lüleburgazlı Mustafa Güney, CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nün Pazartesi toplantılarında üye olmayan kişilerin konuşmasını yasaklamasının son derece yanlış bir karar olduğunu belirterek bu konuda CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Devrim Gündüz’ü yaptığı açıklama ile eleştirdi.
Pazartesi toplantılarında ki yasak kalkmalı  

Lüleburgazlı Mustafa Güney, CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nün Pazartesi toplantılarında üye olmayan kişilerin konuşmasını yasaklamasının son derece yanlış bir karar olduğunu belirterek bu konuda CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Devrim Gündüz’ü yaptığı açıklama ile eleştirdi.

Mustafa Güney, Pazartesi toplantılarının yıllar önce CHP örgütü tarafından halkın sorunlarını dinlemek için başlatıldığını belirterek “Halkın konuşmasını yasaklayan CHP halktan nasıl oy alacak?” diye sordu.

Lüleburgazlı Mustafa Güney’in gazetemize yaptığı açıklama şöyle; “CHP  Lüleburgaz İlçe Örgütü’nün  ilk icraatı olan bu yeni dönemde alınmış olan kararın dayanağı örgütten bireysel olarak yapılan açıklamada, halk günleri konmasında, genel başkan ve milletvekillerinin pozitif anlam da dahi olsa eleştirilmesidir.

 Geçen süreçte Lüleburgaz CHP İLÇE BAŞKANI SAYIN DEVRİM GÜNDÜZ’ün bu kararı parti ideolojisine, halka bakış açısına, halkçılık ilkesine ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun beni dahi eleştirebilirsiniz sözüne doğru orantılı bir karar olmadığı bu karardan sonra CHP Lüleburgaz İlçe  Başkanlığı’na gelen tepkiler üzerine anlaşılmıştır.

CHP  yalnız üyelerden oy alan bir parti değildir. Türkiye geneli ve yerelde CHP oy oranlarına ve üye sayısına bakıldığında gerçek zaten bellidir.

 Trakya’mızın gözbebeği ve yoğun nüfuslu ilçemizde seçmene uygulanan bu yasaktan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu vazgeçmeli, seçmeni partiden soğutmamalıdır.

Önümüzde olası bir erken seçim vardır. CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü  göreve geldiğinden bu yana gözle görülür tek bir parti menfaatine uyan eylemi neden yoktur.

Covid-19 zamanı Türkiye geneli tüm CHP örgütleri  çalışırken  CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’ndan  gelen açıklama Covid-19’un yarattığı sorunlardır.

Peki bu sorunlar diğer örgütler için niçin geçerli değildir? Hükümet tarafından Covid 19 dönemi yasakları olabildiğince gevşetmesine rağmen CHP İlçe Örgütü sosyal medya sayfasında yöneticiler, parti için yaptıklarını sayfada göstermek yerine milletvekilinin konuşmalarını yayınlamaktadır.

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, kendi paylaşımlarını zaten yapmaktadır. Önce  Alpullu Şeker Fabrikası Satılmasın diye mitinge katılan daha sonra ise Alpullu Şeker Fabrikası satıldıktan sonra fabrikayı alan Nevzat Demir’le açılış kurdelesi kesen  CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan’ı paylaşmanın Lüleburgaz’a ve CHP’ye ne faydası vardır?

CHP’nin Lüleburgaz ve Trakya seçmeni CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nün  sahada aktif olmasını, parti menfaatine çalışmalar yapmasını beklemektedir. Aksi takdirde oy kaybının siyasi sorumluluğu  CHP Lüleburgaz İlçe  Örgütü olacaktır.”

 

Buğra KAYA  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek