Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 10 Temmuz 2020, Cuma 16:40 tarihinde eklendi. 1668 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Uğur Kurs’tan sağlıkçılara ve emniyete burs desteği

Lüleburgaz’da eğitime başlayacak olan Uğur Kurs Merkezi, korona virüsle mücadelede zaman mevhumu olmadan özveriyle çalışan sağlık çalışanlarına ve emniyet mensuplarının çocuklarına eğitim bursu ile destek verecek.
Uğur Kurs’tan sağlıkçılara ve emniyete burs desteği  

2020-2021 eğitim-öğretim yılında Lüleburgaz’da faaliyete başlayacak olan Uğur Kurs Merkezi’nin Kurum Müdürü Çağlar Akgül ile yöneticiler, Derman Hastanesi, Balkan Hastanesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek ‘’Eğitim Bursu’’ anlaşması imzaladı.

Yapılan anlaşmayla; Uğur Kurs Merkezi’ne kayıt yaptıran sağlık emekçileriyle emniyet mensuplarının çocukları, burslu eğitim görecek.

Tüm kademelerde sınavlara öğrenci hazırlayacak olan Uğur Kurs Merkezi, kişiye özgü öğretim modeli, özgün yayınlar, yüksek başarı ve yenilikçi eğitim anlayışı ile Lüleburgaz’da. hizmet verecek.

Eğitim bursu indirimi için 0288 502 0202- 0288 502 0206 numaralı telefonlardan Uğur Kurs Merkezi’ne ulaşılabilir.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek