Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 08 Temmuz 2020, Çarşamba 09:19 tarihinde eklendi. 713 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çevreyi en iyi resmedenler ödüllerini aldı

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ‘nce düzenlenen Çevre Günü resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.
Çevreyi en iyi resmedenler ödüllerini aldı  

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen ödüllü “Çevre Günü” resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere, 6 Temmuz 2020 Pazartesi günü Kırklareli’nde düzenlenen törenle hediyeleri verildi.

Düzenlenen törene Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kalkan ve Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem de katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, yarışmada dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim ederek tebrik etti.

Yarışmada çevre bilinci, temiz çevre, tahrip edilmiş çevre ile doğal güzelliği korunmuş çevre arasındaki farkların çizildiği resimler daha yoğun yer aldı.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek