Trakya genelinde büyük operasyon
Recep Çotuk’tan muhtarlara tanışma kahvaltısı
Başkan Gerenli’den Paranoya setine ziyaret
Bugün 1 Mayıs
Bu haber 06 Temmuz 2020, Pazartesi 09:17 tarihinde eklendi. 1167 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Gerenli’den sıkı denetim

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli teknik ekibiyle birlikte kent genelinde devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi.
Başkan Gerenli’den sıkı denetim  

İlk olarak Lüleburgaz Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından İstiklal Mahallesi Özgürlük Caddesi’nde gerçekleştirilen eski kanalizasyon hatlarının yenilenmesi çalışmalarını ziyaret eden Başkan Gerenli, çalışmalar hakkında teknik ekipten bilgi aldı.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün yoğun yağıştan dolayı su birikintisi olan noktalara ettiği müdahaleyi yerinde inceleyen Başkan Gerenli, daha sonra Kocasinan Mahallesi Acı Çeşme Sokak ve Okullar Caddesi’nde yapılan bin metrelik kaldırım çalışmalarını da inceleyerek teknik ekipten bilgi aldı. Kaldırım çalışmasının ardından da asfalt çalışması yapılacak.

Lüleburgaz genelinde yapılması planlanan bisiklet yollarıyla ilgili TOKİ Mevkinde taslak yol çizilerek kontrolü yapıldı.

Çalışmaların kent genelinde hız kesmeden devam ettiğini belirten Gerenli, konuyla ilgili olarak “Gelecek odaklı planlamalarımız ve çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerimiz Özgürlük Caddesi’nde fiziki ömrünü doldurmuş kanalizasyon hattının ve parsel bağlantılarının yenileme işlemlerini gerçekleştiriyor. Altyapı çalışmalarının hemen ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yol ve kaldırım çalışmaları başlatılacak. Özgürlük Caddesi zemin bakımından biraz elverişsiz bir böğe olduğu için ekiplerimiz çalışmalarını titizlikle gerçekleştiriyor. Amacımız, kentimize uzun yıllar kentimize hizmet edecek altyapı ve konforlu yollar kazandırmak. Bu doğrultuda ekip arkadaşlarımız ile birlikte var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek