KATİL EV ARKADAŞI ÇIKTI
Gerenli,  CHP Kadın Kolları’yla buluştu
Pazar günü Zübeyde Hanım Parkı’nda çekim yapıldı
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
Bu haber 06 Temmuz 2020, Pazartesi 09:16 tarihinde eklendi. 973 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Büyükkarıştıran pazarında tedbirler devam ediyor

Lüleburgaz’a bağlı Büyükkarıştıran beldesinde kurulan cumartesi pazarında Covid-19 virüsüne karşı alınan önlemler devam ettiriliyor.
Büyükkarıştıran pazarında tedbirler devam ediyor  

Mart ayından bu yana virüse karşı sıkı tedbir alan Büyükkarıştıran Belediyesi, aldığı tedbirleri uygulamaya ve takibini yapmaya devam ediyor. Özellikle halkın birbiriyle yoğun temas halinde olacağı pazarda sıkı önlemler alan Büyükkarıştıran Belediyesi’ne bağlı ekipler, cumartesi günü kurulan pazarda vatandaşlara maske ve eldiven dağıtarak pazar girişlerinde vücut ısıları ölçüldü ve vatandaşların ellerini dezenfekte etmeleri sağlandı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca “Lütfen maskesiz sokağa çıkmayın, sosyal mesafeyi koruyarak alışverişlerinizi gerçekleştirin” diyerek vatandaşları uyardı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek