Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 06 Temmuz 2020, Pazartesi 09:14 tarihinde eklendi. 969 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Pınarhisar’a yeni hükümet binası

Pınarhisar’ın uzun zamandır ihtiyacı olan yeni bir hükümet binası yapılması için projelere başlanıyor.
Pınarhisar’a yeni hükümet binası  

Önceki gün Ankara’da ziyaretler gerçekleştiren Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla bir görüşme yaptı. Başkan Talay, Bakan Soylu’dan Pınarhisar’da hükümet binası projesinin gerçekleşeceği müjdesini aldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, “Yeni Hükümet Binası Pınarhisar'ımıza çok yakışacak. Belediyelerimiz için çok verimli geçen toplantıda, ilçemize, yaşadığımız afet dolayısıyla AFAD bünyesinde büyük bir yardım aldık.

Aynı zamanda Pınarhisar'da uzun zamandır büyük ihtiyaç olan hükümet binası projesine projelendirme talimatı verildi, en kısa sürede inşaasına başlanacaktır. Sayın Bakanımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyor, emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyorum. Kıymetli Bakanımızın İlçemize çok selamları var. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Pınarhisar Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek