Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 26 Haziran 2020, Cuma 09:33 tarihinde eklendi. 708 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Gerenli, yağıştan etkilenen yerleri inceledi

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, 25 Haziran 2020 Perşembe günü yoğun yağıştan etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu.
Başkan Gerenli, yağıştan etkilenen yerleri inceledi  

Trakya ve çevresinde son günlerde etkili olan yoğun yağış ve dolu, Kırklareli’nin birçok şehrinde olduğu gibi Lüleburgaz’ın bazı bölgelerinde de hasara yol açtı. Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, 25 Haziran 2020 Perşembe günü Köprübaşı Sanayi Sitesi başta olmak üzere yoğun yağıştan etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu.

Başkan Gerenli’ye Belediye Başkan yardımcıları Erol Özgür, Gökhan Kaya Atay, Özel Kalem Müdür Vekili ve Basın, Yayın, Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Cem Sain, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Ersin Kayhan, Fen İşleri Müdürü Mehmet İbrikçi, Temizlik ve Çevre Müdürü Anıl Ergin ve CHP’li belediye meclis üyesi Ali Aydemir de eşlik etti.

Başkan Gerenli ve ekibi; Köprübaşı Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Ayten ile birlikte sanayi esnafının sorunlarını dinledi. Teknik ekip, Köprübaşı Sanayi Sitesi’nde yoğun yağıştan dolayı oluşan sorunları not aldı.

Buğra KAYA

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek