Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 20 Haziran 2020, Cumartesi 09:03 tarihinde eklendi. 2287 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Karneler “e-okul” dan verildi

Lüleburgaz’da öğrenim gören toplam 25 bin 417 öğrenci dün karnelerini “e-okul veli bilgilendirme sistemi” üzerinden alarak 2019-2020 eğitim-öğretim dönemini tamamladı.
Karneler “e-okul” dan verildi  

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından korona virüs salgını nedeniyle 2019-2020 eğitim-öğretim ikinci döneminin erken tamamlanmasına karar verilmişti. Mart ayından sonra bir süre uzaktan eğitim alan öğrenciler, 19 Haziran’da karnelerin e-okul üzerinden verilmesiyle dönemi tamamladı.

Lüleburgaz’da da devlet okulunda eğitim gören 21 bin 13, özel okullarda eğitim gören 2 bin 918 öğrenci ile 1486 açıköğretim öğrencisi olmak üzere toplam 25 bin 417 öğrenci karnelerini aldı. Öğrenciler karnelerini 1. dönem notları üzerinden alarak 2019-2020 eğitim-öğretim dönemini tamamladılar. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, karnelerin alınmasının ardından bir mesaj yayınlayarak öğrenci ve öğretmenlere seslendi. Müdür Cihan Erdem mesajında şu ifadelere yer verdi; “Sevgili öğrenciler,

 Küresel bir salgın haline gelerek sağlığımızı tehdit eden COVİD-19  sebebiyle, 16 Mart 2020 Cuma gününden itibaren eğitim-öğretime okullarımızda zorunlu olarak ara verildi. Bu ara süreç, halen tehditkâr bir şekilde bizimle beraber olan virüs nedeniyle bir tatil değil, hem kendimizi hem de ülkemizdeki vatandaşlarımızı bu küresel salgından korumak için bir tedbirdi. ‘’Tatil değil, uzaktan eğitim’’ diyerek;  bilginin, bilimin, eğitimin, aklın ve öğrenmenin kesintisi olmaz düşüncesiyle, Bakanlığımızın yürütmüş olduğu bir dizi çalışmalar ile eğitim öğretime evlerimizde devam ettik. Bu zorlu süreçte arkadaşlarınızdan, sosyal hayatınızdan ödün vererek göstermiş olduğunuz olgunluk ve örnek davranışlarınızla, geleceğimizin teminatı olduğunuzu bir kez daha gösterdiniz.

Kıymetli meslektaşlarım; Eğitim-öğretim yılı boyunca katkısı olan ve her aşamada desteklerini esirgemeyen sizlere, özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

Değerli veliler; Çocuklarımızla birlikte karne heyecanını paylaşamamanın üzüntüsü içerisindeyiz. Bu dönem, ilkokul, ortaokul, lise kademelerindeki tüm öğrencilerimiz karnelerine, takdir ve  teşekkür belgelerine e-Okul üzerinden ulaşabilecektir. Sizlerin, çocuklarınıza yaşam yolculuğunda rehberlik etmeniz, yanlarında olduğunuzu hissettirmeniz, onları kalp kulağı ile dinlemeniz başarıyı da huzuru da beraberinde getirecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, yarın LGS sınavına girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar dilerim. Sevgili çocuklarımız, sizleri seviyor ve sizlere güveniyoruz. Her şeyin gönlünüzce olması dileklerimle gözlerinizden öpüyorum.”

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek