Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 17 Haziran 2020, Çarşamba 09:35 tarihinde eklendi. 1109 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Volkan Can, liglerin durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu

TFF 2.ve 3.Lig Kulüpler Birliği ve Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, katıldığı bir programla korona virüs salgını nedeniyle yarıda kalan liglerin durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Volkan Can, liglerin durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu  

Liglerin tamamlanmasına 6 hafta kala Korona virüs salgını nedeniyle liglere ara verilmişti. Süper Lig’de karşılaşmaların geçtiğimiz hafta sonu kaldığı yerden başlamasının ardından TFF 2.ve 3.Lig Kulüpler Birliği Başkanı Volkan Can da bir açıklama yaptı.

Covid-19 salgını sonrası ertelenen liglerde kalan haftaların oynanıp oynanmayacağı konusunda kulüplerin görüşlerini aldıklarını ifade eden Volkan Can, 87 kulübün 45’inin kararı Türkiye Futbol federasyonuna bıraktığını, diğer kulüplerin bir kısmının 2-5, bir kısmının 2-9. sırada yer alan takımların play off oynamasını istediğini dile getirdi.

Başkan Volkan Can, TFF’nin Haziran ayı sonuna kadar liglerin durumu hakkında karar vereceğini belirtti.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf TFF

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek