Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 16 Haziran 2020, Salı 08:46 tarihinde eklendi. 1996 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vize’de yeni vakalar çıktı

Vize Kaymakamlığı, ilçede son 3 günde görülen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarının 5 mahalle, 2 köy ve 1 beldede ortaya çıktığını bildirdi.
Vize’de yeni vakalar çıktı  

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, ilçede yeni vakaların ortaya çıkması üzerine ilgili kurumlarca tespit ve filyasyon çalışmaları yürütüldüğü belirtildi.

PCR test sonuçları pozitif çıkan vakaların tedavi altına alındığı, temas ettiklerine evde izolasyon uygulandığı aktarılan açıklamada, vatandaşların salgına karşı gerekli tedbirleri almaları istendi.  

Açıklamada, şunlar kaydedildi: 

"Son 3 günde pozitif çıkan vakalar ilçemizdeki 5 mahalle, 2 köy ve 1 beldemizde ortaya çıktı. 'Sadece 1 mahallede vaka var' algısı yanlıştır. Bu bize daha tedbirli olunması gerektiğini gösteriyor. Tedbirlere lütfen uyalım. Sosyal medyada yayılan ilçemizin topluca karantina altına alınması gibi bir tedbir şu an için söz konusu değildir. Lütfen bu tarz paylaşımları dikkate almayın. Ancak salgının hala devam ettiği gerçeğini de göz önünde bulundurarak kişisel tedbirlere dikkat edilmesini, zorunlu olmadıkça dışarıda bulunulmamasını tavsiye ediyoruz."

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek