Lüleburgaz motifleri sergisi açıldı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu’dan Altıyol’a ziyaret
Aziz Yıldırım’a Lüleburgaz’da coşkulu karşılama
Bu haber 10 Haziran 2020, Çarşamba 09:39 tarihinde eklendi. 603 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Gerenli, Muhtarları ziyaret etti

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, geçtiğimiz hafta Lüleburgaz’da bulunan muhtarları ziyaret etmeye başlamış ilk ziyaretini de Köy ve Mahalli İdareler Muhtarlar Derneği Lüleburgaz Şube Başkanı olan Dere Mahallesi Muhtarı Nuri Yavuz İşçioğlu’nu ziyaret etmişti.
Başkan Gerenli, Muhtarları ziyaret etti  

Ziyaret sırasında Dernek Başkanı Nuri Yavuz İşçioğlu ile görüşen ve COVİT ile mücadele gösteren Vefa Destek Grupları’na iletilmesi için teşekkür eden Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli daha sonra da diğer mahalle muhtarlarını ziyaret etmeye başlamıştı.

 

Lüleburgaz Belediye Başkanı  Murat Gerenli, Lüleburgaz Mahalle Muhtarlarına yaptığı ziyaretlerde kendilerine COVİT 19 ile mücadele sürecinde gösterdikleri fedakarlıktan dolayı teşekkür etti.

 

Gerenli, ziyaret sırasında sosyal mesafe kuralarına uyarak muhtarlarla sohbet edip ihtiyaçlarını sordu.

 

Lüleburgaz’da bulunan mahalle muhtarı da ziyaretlerden dolayı çok memnun olduklarını belirterek Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’ye teşekkür ettiler.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek