Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 06 Haziran 2020, Cumartesi 08:44 tarihinde eklendi. 663 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli-Edirne yolu meclise taşındı

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, yapımı yarım kalan Kırklareli –Edirne yolu çalışmalarını Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) gündemine taşıdı.
Kırklareli-Edirne yolu meclise taşındı  

TBMM’de bir konuşma yapan Vecdi Gündoğdu’nın konuşması şöyle; “    Ulaştırma ve Altyapı Bakanına sormak istiyorum:Kentlerin gelişmişlik düzeyinin bir göstergesi de ulaşım imkânlarının hızlı, kaliteli ve güvenli olmasıdır.  AKP hükûmetleri tarafından on sekiz yıldır sahipsiz bırakılan Kırklareli ve Trakya bölgemiz, AKP Hükûmeti tarafından adeta cezalandırılmaktadır.  "Marmara’yı denizin altından geçtik, köprü yaptık, otoyollar açtık." diye her gün övünenlere de buradan soruyorum:

 

Neden,  Kırklareli Edirne bölünmüş yolu yedi yıldır hâlâ bitirilmemiştir, hizmete açılmamıştır?  Bu yolla ilgili verdiğimiz soru önergelerine niye cevap verilmemiştir?

 Trakya ve Kırklareli halkının yatırımlardan yoksun bırakılması nedendir?  Neden Kırklareli'mizi hizmet fukarası hâline getirdiniz, merak ediyoruz. 

   Teşekkürler Sayın Başkan.”

 

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek