Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 04 Haziran 2020, Perşembe 08:44 tarihinde eklendi. 746 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Büyükkarıştıran’da çalışmalar durmuyor

Lüleburgaz’a bağlı Büyükkarıştıran Beldesi’ne, Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, CORONAVİRÜS COVİT 19’a karşı verdiği mücadele ile takdir topluyor.
Büyükkarıştıran’da çalışmalar durmuyor  

Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Belediye Meclisi’ni Nisan Ayı’nda Belediye önünde toplayıp 2020 yılının sonuna kadar beldede sun indirimine giderken bugüne kadar belde içinde 15 kez yapmış olduğu dezenfektan ve temizlik çalışmasıyla da taraflı tarafsız herkesin taktirini toplandı.

 

Büyükkarıştıran beldesinde kurulan pazarları ziyaret ederek vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, vatandaşların taleplerini alıp yasalar doğrultusunda çözmek için Belediye Meclisi’ne getirip onaylanmasını sağlıyor.

 

Büyükkarıştıran Belediyesi olarak amaçlarının beldede bulunan vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için yasalar doğrultusunda çalışmalar yapmak olduğunu belirten  Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca,; “. Şu an Büyükkarıştıran’da en fazla dikkat ettiğimiz konu hijyen ve sağlık. Normal zamanlarda Pazar yerine girerken vatandaşlarımızın ateşini ölçüyoruz. Maske veriyoruz. 29 Mayıs’tan önce Cuma namazından önce Cuma namazı kılınacak olan camiimizi güzel bir şekilde dezenfekte ettik. Dezenfekte çalışmalarımız aralıksız sürecek. Bir taraftan CORONAVİRÜS COVİT 19 ile mücadele ederken diğer taraftan da Büyükkarıştıran’ın en az 50 yıllık geleceğini planlıyoruz.” Dedi.

Ertan BAYER  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek