Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 04 Haziran 2020, Perşembe 08:42 tarihinde eklendi. 544 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kesimoğlu ‘’Arasta Esnafının Yanındayız’’

Kırklareli Belediyesi, tarihi Arasta Çarşısı esnafını yalnız bırakmadı.
Kesimoğlu ‘’Arasta Esnafının Yanındayız’’  

Geçtiğimiz hafta içerisinde çıkan yangın sonrası bazı bölümleri kullanılamaz hale gelen tarihi Arasta Çarşısı esnafının mağduriyetini gidermek için, Kırklareli Belediyesi harekete geçti.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun talimatı ile yangından etkilenen esnaflar için Dingiloğlu Parkı içerisinde geçici satış kulübeleri yapımına başlandı.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, çıkan yangından dolayı çok üzüntü duyduklarını belirterek ‘’ Tarihi Arasta çarşısında çıkan yangın herkes gibi bizleri de çok üzdü. İtfaiye ekiplerimiz kısa sürede yangına müdahale etmesine rağmen maalesef bazı dükkanlar yangından etkilendi. Biz de esnafımızın mağdur olmaması adına bir çalışma başlattık. Dingiloğlu parkı içerisine kulübeler yapmaya başladık. Arasta Çarşısında yapılacak olan restorasyon çalışması bitene kadar esnaflarımız da burada satış yapabilecekler. Kısa sürede kulübelerinin yapımını tamamlayıp esnaflarımızın ve halkımızın hizmetine sunacağız’’ dedi.

 Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek