Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 03 Haziran 2020, Çarşamba 08:43 tarihinde eklendi. 5460 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Soner Arslan’dan “Bağ İçi Bisiklet Rotası” sorusu

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkan Yardımcısı Soner Arslan; Lüleburgaz Belediyesi’ne hitaben “Lüleburgaz’da projeler yarım mı kalıyor?, Bağ içi bisiklet rotası” ne oldu?” sorusunu
Soner Arslan’dan “Bağ İçi Bisiklet Rotası” sorusu  

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkan Yardımcısı Soner Arslan, Lüleburgaz Belediyesi’nin 2017 yılında mecliste onayladığı ancak daha sonra yarım kalan “Bağ İçi Bisiklet Rotası” projesinin akıbetini sordu.

 

Arslan rotanın başlangıç noktası olması planlanan ve halihazırda yarım kalan bölgeyi göstererek, “Bu proje neden yarım kaldı? Lüleburgaz yarım kalan projeler ilçesi mi?” şeklinde konuştu.

 

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkan Yardımcısı Soner Arslan, Lüleburgaz Belediye Meclisi’nde 2017 yılında kabul edilen ancak bir türlü hayata geçirilemeyen “Bağiçi Bisiklet Rotası” projesinin akıbetini sordu.

 

 Arslan, yaptığı yazılı basın açıklamasında AB projesi olan projeye neden başlanamadığını sordu. Arslan projenin tamamlandığında Lüleburgaz’a artı değer katacağını ancak 3 yıldır boş bir şekilde durduğunu söyledi.

 

Sonar Arslan, Lüleburgaz Belediyesi’nin projeleri ile ilgili yaptığı açıklamada; “Söz konusu proje kapsamında sadece bir binanın kolonlarına oturtulmuş şekilde durması dışında hiçbir gelişme yok. Üç yıldır söz konusu alan kaderine terk edilmiş bir alan haline geldi. Bir türlü tamamlanamayan Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi gibi burası da mı yarım kaldı? Lüleburgaz’da projeler yarım mı kalıyor?”  Yarim kalan bisiklet akademisi lezzet akademisi 7 yıl sonra açıldı.  Yarim kalan projeler Lüleburgaz’ın kaderi mi?” dedi.

 

Murat Mahir ALTAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek