Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 22 Mayıs 2020, Cuma 09:36 tarihinde eklendi. 937 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gönüllü Anneler korona günlerinde de iş başında

Lüleburgaz’da ihtiyaç sahibi ailelere yaptıkları yardımlarla yüzlerde tebessüm oluşturan Gönüllü Anneler Grubu, bir yardımseverin kendilerine bağışladığı kullanılabilir eşyalarını ihtiyaç sahibi bir aileye ulaştırdı.
Gönüllü Anneler korona günlerinde de iş başında  

Lüleburgaz'da 'Gönüllü Anneler' adıyla annelerden oluşan yardımlaşma grubu ihtiyaç sahibi ailelere, hayırsever vatandaşların ulaştırdığı yardımları dağıtmaya devam ediyor. Korona virüs salgınına rağmen yardım faaliyetlerini sürdüren yardımlaşma grubu, maske ve eldiven takarak dağıtımlarını gerçekleştiriyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Lüleburgaz Gönüllü Anneler Grubu Başkanı Münevver Ardagül “Bugün de Gönüllü Anneler olarak yollardayız. Bizlere yardımsever bir ailemizin evinin kullanılabilir eşyalarını bağışlayıp ihtiyaç sahibi bir ailemize ulaştırmanız için ulaşan gönül dostlarının yardımlarını bizlerde bizzat alıp gerçekten ihtiyaç sahibi bir kardeşimizin evine teslim ettik. Bugün bana bu kutsal görevde destek olan belediyemizin personeline ve tüm belediyemizde ki değerli güzel yüreklere ve Siteler mahalle muhtarımıza grubumuz adına çok teşekkür ederim. Bizler birlik oldukça daha birçok ihtiyaç sahibi ailemizin yüreklerine dokunacağımıza inanıyorum.  Bugün de bir ailemizin yüzünü güldürebilmenin huzuru ile günümüzü tamamladık.” diye konuştu.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek