Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 24 Nisan 2020, Cuma 10:33 tarihinde eklendi. 19528 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

23 Nisan etkinlikleri canlı yayınlandı

Lüleburgaz Belediyesi, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Yılı kapsamında bu yıl 29.sunu düzenleyeceği Uluslararası Çocuk Şenliği’ni, korona virüs salgını nedeniyle dijital ortamda kutladı.
23 Nisan etkinlikleri canlı yayınlandı  

Lüleburgaz Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Nursu Başaran'ın konuşmasıyla başlayan şenlik Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin konuşması ve Lüleburgaz Belediyesi Çok Sesli Çocuk Korosu’nun konseriyle devam etmişti.

Şenliğin ikinci gününde ise saat 17.00’da Bil ve Geç Kukla Gösterisi, 17.40’ta Geri Dönüşüm ve Bilim Atölyesi,  18.20’de Origami Atölyesi, Yaratıcı Resim Atölyesi ve 20.00’da Barış Ormanı ve Çocuk Operası etkinlikleri çocuklar için Lüleburgaz Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı.

 Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek