Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 21 Mart 2020, Cumartesi 09:25 tarihinde eklendi. 2269 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Amatör Ligler ertelendi

Bölgesel Amatör Lig(BAL), Süper Amatör, 1. ve 2. Amatör Lig müsabakaları da Profesyonel Ligler ile beraber ertelendi.
Amatör Ligler ertelendi  

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu başkanlığında 19 Mart 2020 Perşembe günü yapılan toplantıda tüm Dünyayı saran ve ülkemizde de vaka sayısının hızla arttığı Covid-19(Corona virüs) tedbirleri kapsamında liglerin ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı.

Bakan Kasapoğlu’nun açıkladığı karar doğrultusunda Profesyonel liglerin yanı sıra Bölgesel Amatör Lig, Süper Amatör Lig, 1. ve 2. Amatör Lig müsabakaları da ileri bir tarihe ertelendi. Bununla birlikte; Trakya takımlarının da yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Lüleburgazspor, Vizespor, Kırklareli Süper Amatör, 1 ve 2. Amatör Lig müsabakaları ve U19 kategorisi maçları da ertelenmiş oldu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek