Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 26 Aralık 2012, Çarşamba 09:36 tarihinde eklendi. 1100 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor’da gündem transfer

Spor Toto 2.Lig takımlarından Kırklarelispor, ligin devre arasında yapacağı transfer çalışmalarına başladı. Ligin son haftasında deplasmanda lider Balıkesirspor’u mağlup eden yeşil-beyazlı takım tatile çıktı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can, “Devre arasında 3 bölgeye transfer yapmayı düşünüyoruz. Bu bölgeleri forvet, orta saha ve sağ açık olarak belirledik. Henüz herhangi bir isimle görüşmedik. Hocamızın vereceği rapor doğrultusunda görüşmelerimize başlayacağız. Bunun yanı sıra takımdan gönderilecek futbolcular da var” ifadelerini kullandı.
Kırklarelispor’da gündem transfer
Kamp Antalya’da
Başkan Can, devre arasına Balıkesirspor galibiyetiyle girmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken, “Ocak ayının ilk haftasında bir kampımız olacak. 10 gün sürecek olan kampı Antalya’da gerçekleştireceğiz. Transfer edeceğimiz futbolcuların da kampa yetişmesi için elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi.
 
İlk tercih Lüleburgaz
İhalesi yapılan ve tadilata giren Kırklareli Atatürk Stadı’yla ilgili de açıklamalarda bulunan Can, “Bilindiği üzere sahamızın zemini bakıma girdi. Bizde Kırklarelispor olarak ilk saha olarak ilk tercihimizi Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’ndan yana kullanacağız. Federasyona iki saha bildirmemiz gerekiyor. Bunun için de ikinci saha olarak Edirne 25 Kasım Stadı’nı bildireceğiz. Önümüzdeki günlerde bu konuda da her şeyin netlik kazanacağını söyleyebilirim” diye konuştu. Ömer MUTLU
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek