Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 16 Mart 2020, Pazartesi 09:40 tarihinde eklendi. 672 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’nin yarışmasında son müracaat tarihi 27 Mart

CHP Genel Merkezi tarafından Milli Egemenliğin 100. yılı nedeniyle düzenlenen Resim, Şiir ve Beste yarışmasının son müracaat tarihi 27 Mart 2020 olarak açıklandı.
CHP’nin yarışmasında son müracaat tarihi 27 Mart  

İnternet sitesinden de şartnamesine çok kolay ulaşabilen yarışma hakkında bilgi aldığımız CHP Kırklareli İl Başkanı Avukat Alaadin Güncer yaptığı açıklamada; “Partimizin Genel Merkezi tarafından düzenlenen Yarışma Büyükler ve Küçükler Kategorisi’nde. Büyüklerde birinciye 50 bin TL, küçüklerde de birinciye 20 bin TL  ödül. Yarışmanın son başvuru tarihi 27 Mart 2020.  Derece Girenler 15 Nisan 2020 tarihinde ilan edilecek.  Ödül Töreni 18 Nisan 2020 tarihinde Ankara’da olacak. Yarışmanın konusu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”, “Mustafa Kemal Atatürk”, “Cumhuriyet”, “Demokrat” ve “TBMM’nin açılışının 100. Yıldönümü” olacak” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek