Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 06 Mart 2020, Cuma 09:27 tarihinde eklendi. 557 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’li kadınlar şehitler için yürüyecek

CHP Lüleburgaz Kadın Kolu Başkanlığı tarafından 4 Mart 2020 Çarşamba günü haftalık toplantı gerçekleşti.
CHP’li kadınlar şehitler için yürüyecek  

CHP Lüleburgaz Kadın Kolu Başkanı Güzeri Yılmazoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıya partili kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Haftalık olağan toplantılarını her çarşamba 13.30’da gerçekleştirdiklerini söyleyen Güzeri Yılmazoğlu, geçtiğimiz hafta Suriye rejim güçleri tarafından İdlib’de bulunan askerimize yapılan hain saldırıyı kınadı.

Güzeri Yılmazoğlu, İdlib’te şehit olan 33 askerimiz için cuma günü Lüleburgaz ve Pancarköy şehitliklerini ziyaret edeceklerini ifade etti. Yılmazoğlu aynı zamanda Kent Konseyi öncülüğünde cuma günü yapılacak yürüyüşe de katılacaklarını belirtti.

İdlib’de askerlerimizin şehit düşmesinin gündemini oluşturduğu toplantıda 3 Mart 1924’te halifeliğin kaldırılması ve eğitimde birlik kanunu konuşuldu.

8 Mart’ta kutlama yapmayacaklarını belirten Başkan Güzeri Yılmazoğlu “ 33 askerimizi şehit vermenin derin üzüntüsü içindeyiz. Bu nedenle 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kutlama programı yapmayacak sadece birkaç ziyaret gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek