Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 02 Mart 2020, Pazartesi 09:34 tarihinde eklendi. 5945 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tıbbi aromatik bitki yetiştiriciliği kursuna yoğun ilgi

Lüleburgaz halkı, Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan tıbbi aromatik bitki yetiştiriciliği kursuna yoğun ilgi gösterdi. Merkez tarafından açılan ilk eğitimin kontenjanı doldu.
Tıbbi aromatik bitki yetiştiriciliği kursuna yoğun ilgi  

Lüleburgaz halkının her konuda eğitim alması ve sertifika edinmesi amacıyla kurslar açan Halk Eğitim Merkezi tarafından tıbbi aromatik bitki yetiştiriciliği kursu açıldı. Pazartesi günü başlayacak kursun eğitimleri İlçe Tarım Müdürlüğü’nde görevli Ziraat Mühendisleri Mehmet Ali Uruz ve Şenol Yıldız tarafından verilecek.

Emrullah efendi Ortaokulu’nda saat 18.00-21.00 saatlerinde verilecek kurs için açılan 30 kişilik kontenjan doldu. Lüleburgaz halkının kursa yoğun talebi nedeniyle gruplar açılmaya devam edilecek.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek