Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 25 Aralık 2012, Salı 09:32 tarihinde eklendi. 886 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Önce toplantı sonra açılış

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nde dün parti binasında yapılan Pazartesi toplantısının ardından Yılmaz Mahallesi’nde Parti Okulu tarafından gerçekleştirilen proje açılışı yapıldı.
Önce toplantı sonra açılış
Parti toplantısına ve açılışa CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Turabi Kayan’la birlikte Milletvekilleri Turgut Dibek, Mehmet Siyam Kesimoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Sadettin Kızmaz ile birlikte partili üyeler katıldı.
Parti binasında yapılan toplantıda 23 Aralık 1930 yılında gericiler tarafından Menemen’de katledilen Mustafa Fehmi Kubilay’ın anıldı.
 CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Turabi Kayan, CHP Kırklareli Milletvekilleri Mehmet Siyam Kesimoğlu ve Turgut Dibek “O gün Cumhuriyet’e karşı olan Derviş Mehmetler ve Şeyh Saitler bugün iş başında ama bizler bunlara fırsat vermeyeceğiz” dedi.
Konuşmaların ardından CHP Parti Okulu tarafından Yılmaz Mahallesi’nde gerçekleştirilen Parti Okulu projesinin açılışı yapıldı.
Partililer Yılmaz Mahallesi’ne yürüyerek giderek yolda vatandaşlarla da sohbet ettiler. Ertan BAYER
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek