Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 02 Mart 2020, Pazartesi 09:21 tarihinde eklendi. 4647 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazsporlu taraftarlardan Şehitler için anma gecesi

Lüleburgazspor taraftarları geçtiğimiz Cuma gününün akşamı Kongre Meydanı’nda Suriye’de hayatını kaybeden şehitler için anma gecesi düzenledi.
Lüleburgazsporlu taraftarlardan  Şehitler için anma gecesi  

Geceye Lüleburgazspor taraftarları ile AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, ADD temsilcileri  de katıldı.

 

Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunduğu gecede Lüleburgazspor taraftarından Ahmet Ercan Yıldırım da programı sundu.

 

Gecede, “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “Yallah Bismillah Allahu Ekber”, “Kahrolsun Suriye, kahrolsun Rusya”, “Savaşa Hayır” sloganları atıldı.

 

Saat 19.00’da başlayan program saat 22.00’de Lüleburgazlı Cami Hatipleri’nin şehitlerimiz için okuduğu dualar ve ilahilerle sona erdi.

 

Geceye gelen vatandaşların hepsi programa ellerinde Türk Bayrakları ile katılırken Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda havuzun üzerine çıkan gençlerde ellerindeki Türk Bayraklarını program boyunca bırakmadı.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek