Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 27 Şubat 2020, Perşembe 09:24 tarihinde eklendi. 5162 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Hepsini tek tek aradım”

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Av. Mücahit Murat Şahin, gazetemize yaptığı açıklamada “Eski ilçe başkanlarımızın hepsini tek tek aradım” dedi.
“Hepsini tek tek aradım”  

Başkan Şahin, AK Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski ilçe başkanlarına verdiği teşekkür mektuplarını kendisinde olduğunu da belirterek ; “AK Parti Eski İlçe Başkanlarımızı  tek tek arayarak, parti binamıza davet ettim. Kendilerine Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşekkür mektubu olduğunu söyledim.  İş sebebiyle gelemeyeceklerini söylediler.  Önümüzdeki günlerde tekrar kendilerini arayacağım. Mektuplarını bizzat vereceğim” dedi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek