Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 26 Şubat 2020, Çarşamba 09:24 tarihinde eklendi. 799 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vergi Dairesi’nden Lüleburgaz Belediyesi’ne ziyaret

Lüleburgaz Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından 25 Şubat 2020 Salı günü 31. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Lüleburgaz Belediye Başkan Vekili Fikri Şentürk’e bir ziyaret gerçekleştirildi.
Vergi Dairesi’nden Lüleburgaz Belediyesi’ne ziyaret  

Lüleburgaz Vergi Dairesi Müdürü Remzi Üver, Müdür Yardımcısı Anıl Karatmanlı ve Vergi Dairesi çalışanı Ahu Aksöz’ün Başkan Vekili Fikri Şentürk’e gerçekleştirdiği ziyarette Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer de yer aldı.

Başkan Vekili Fikri Şentürk’e hediye takdiminden sonra bir süre sohbet edildi. Başkan Vekili Fikri Şentürk, Vergi Dairesi personelinin vergi Haftasını kutlayarak, verginin kutsallığından bahsetti.

Vergi Dairesi Müdürü Remzi Üver; ödenen verginin ülke ekonomisine büyük katkısı olduğunu, bu bağlamda ekonomi ve vatandaşlar için büyük önem taşıdığını söyledi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek