Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 25 Şubat 2020, Salı 09:15 tarihinde eklendi. 1530 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz CHP’de il başkanlığı sevinci

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı tarafından 24 Şubat 2020 Pazartesi günü geleneksel parti toplantısı yapıldı. Toplantının gündemini CHP Kırklareli İl Başkanlığını Avukat Alaaddin Güncer’in kazanması oluşturdu.
Lüleburgaz CHP’de il başkanlığı sevinci  

Toplantıya CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, Lüleburgaz Belediye başkan Yardımcıları Erol Özgür ve Leyla Güncer, CHP Kırklareli İl Başkanı seçilen Alaaddin Güncer, CHP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Yeşim Girgin, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve partililer katıldı.

“Bu il yönetimi birlik ve beraberlik içinde CHP’yi iktidara taşıyacak kadrodur”

CHP İlçe Başkanı Devrim Gündüz, toplantının açılış konuşmasını yaparak İl Başkanı seçilen Alaaddin Güncer’i tebrik etti. Devrim Gündüz “ Dünkü seçimde yarışı önde bitiren Alaaddin Başkanımızı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederim. İnşallah Kırklareli’nin birleştirici, barıştırıcı gücü olacaklar. Geçtiğimiz ilçe başkanlığı seçiminde Bülent başkanım yüzde 67 gibi bir oranla seçimi kazanmış, birleştirici gücümüzü göstermiştik. Delegelerimiz bize bir misyon yüklediler. Kırklareli’nde barış ve huzuru sağlamak adına bu görevi Lüleburgaz’dan birine teslim etmek istiyoruz dediler. Biz bu mesajı aldık ve görüşmelerimizi yaparak birlik ve bütünlüğümüzü sağladık. Bunu dün seçimde gördük. Delegelerimize teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu il yönetimi birlik ve beraberlik içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara götürecek kadrodur” dedi.

“Otobüsü İlçe Örgütü kaldırmıştır”

Seçim için otobüs kaldırılmasıyla ilgili ise Gündüz “ Sosyal medyada otobüsü İlçe yönetimi değil de başka birileri kaldırıyormuş gibi bir izlenim oldu. Otobüsü CHP İlçe Başkanlığı kaldırmıştır ancak Alaaddin Güncer üstlenmiştir. İsminin verilmemesini rica etti.” diye konuştu.

İl Yönetim Kurulu Üyeleri tanıtıldı

Devrim Gündüz İl Yönetim Kurulu ve İl Disiplin Kurulu üyelerini de tanıttı.  CHP İl Yönetim Kurulu’nda Lüleburgaz CHP’den İsa Akbıyık, Fahrünnisa Demirel, Şener Ermut, Hüseyin Ertürk, Osman Cumur Esen , Deniz Kılıç, Erkan Okan, Ahmet Özçetin, Aslı Özkan, Cevriye Öztürk yer aldı.

“Birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız”

Daha sonra söz alan CHP Kırklareli İl Başkanı Lüleburgazlı Av.  Alaaddin Güncer “ Bu bir zafer konuşması değil. Bu teşekkür konuşması.  Zafer değil, zafer düşmana karşı kazanılır, Dün orada hepimiz vardık, partililer vardı. CHP delegeleri vardı. Başarı hikayesi diyebiliriz.  Lüleburgaz’da 2 seçim kaybettikten sonra yılmadan çalışmanın neticesi. Kırklareli Merkezi iktidarı ele geçirmek içinde yılmadan çalışmamız lazım. Kaybedeni yok, bir yarıştı, ipi göğüslemek bize kısmet oldu. İli merkez ilçe yönetir, il başkanı tüm ili yönetir. İl bir bütündür.  CHP örgütü bize omuz verdi, yetki verdi. Desteğinize ihtiyacım var, lütfen esirgemeyin. Lüleburgaz örgütünü her zaman arkamda hissettim. Herkese teşekkür ederim. Centilmence mücadele ettiğimiz İbrahim Özkök ve Özgür Kaya’ya da teşekkür ederim. Gençlik ve kadın kollarımızla koordineli çalışacağız. Birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız.

Daha sonra konuşma yapan CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Allaaddin Güncer’in ipi göğüslediğini söyleyerek İl Başkanı Güncer’e teşekkür etti.

Eski başkanlara teşekkür

Geçmiş dönemde il ve ilçe başkanlıkları yapan Tayfun Okan Çobancık ve Bülent Metin’e de teşekkür borçları olduğunu belirten Milletvekili Kayan “ İl yönetimi ve Lüleburgaz ilçe yönetiminde istifalar gerçekleşti. Her iki başkanımız da beni arayarak ‘yönetimlerimiz istifa etti, ne yapalım?’ diye sordular. İstifa etmeyin. CHP başsız bırakılmaz dedim. Arkadaşlarımızın listeleri boşaltılmaya çalışıldı. Ancak başkanlarımız istifa etmedi. Kendilerine teşekkür ederim.

CHP mazlum uluslara örnek olacak partidir. Türkiye’yi yobaz ve düzenbazların elinden almak için uğraşıyoruz” diye konuştu.

Yeşim Girgin ise “ Hepimiz Kırklareliliyiz ve hepimiz Cumhuriyet Halk Partiliyiz. Kırklarelispor-Fenerbahçe maçında maçı olduğunda maç öncesinde Taşoğul Köyü’nde giderken hepimizin farkettiği bir billboardta “ Atam İzindeyiz. Yaşasın Cumhuriyet” yazar. Bu billboardtaki afiş yırtılmıştı. Dışarıdan buraya insanlar gelecek, geçerken bunu görsünler diye ricada bulunmuş diğer il genel meclis üyesi arkadaşlarımız. Havuzda bıraktığımız bir miktar para vardı. Biz bölgeye hizmet veriyoruz. Bunu yaptırmak boynumuzun borcu dedik ve bunu yaptırdık. Çok gururluyuz.” dedi.

“Halka dokunalım”

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker ise Alaaddin Güncer’i kutlayarak “ İktidara giden yol yerelden geçer. Biz halka inmediğimiz sürece iktidar olamayız. Halktan kopmamalıyız. Mevcut sistem tıkanmıştır. Parlamenter sisteme gidiş var. Genç işsiz oranı yüzde 30’a varmıştır. 4 milyon Suriyeli ülkemizde bulunuyor ve sayıları da artıyor. Bunların vatandaşı olması ve hatta oy kullanması söz konusudur” diye konuştu.

“Zaman CHP zamanıdır”

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu ise konuşmasında “İbrahim ve Özgür Bey’e teşekkür ederim.  Alaaddin Başkanımızı tebrik ederim. Kişiler, başkanlar ve yönetimler değişir yegane olan CHP’dir. Ülkeyi tekrar eski günlerine getirecek ve ayağa kaldıracak olan CHP’dir. AKP tükenmişlik sendromu yaşıyor ve gidicidir. Zaman CHP zamanıdır” diyerek iktidara geleceklerini vurguladı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek