Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 24 Şubat 2020, Pazartesi 09:30 tarihinde eklendi. 771 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beşir Derneği’nin deprem bölgesine yardımları devam ediyor

Beşir Derneği, Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremin ardından AFAD koordinasyonunda destek faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.
Beşir Derneği’nin deprem bölgesine yardımları devam ediyor  

Beşir Derneği tarafından Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremin ardından bölgede bulunan depremzedeler için başlatılan yardım kampanyası devam ediyor. AFAD koordinasyonunda desteğine aralıksız devam eden Beşir Derneği, depremin 27. gününde 6 hizmet aracı ve 275 kişilik ekip ile bölgeye 56 bin 600 kişilik sıcak yemek, 82 bin 850 adet su, çay gibi ikramlar, 2 bin 510 battaniye, 517 ısıtıcı, 63 çadır, bin 240 bebek bezi, 3 bin 271 gıda kolisi, 36 ton meyve sebze, bin 950 oyuncak yardımı sağladı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Beşir Derneği Lüleburgaz temsilcisi Aytekin Aral “ Yaklaşık bir ay önce Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem ne yazık ki birçok vatandaşımızın can kaybı ve yaralanmasına yol açtı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmeti yaralılara acil şifalar diliyoruz. Beşir Derneği olarak insanımıza yardım etmek, acılarını paylaşarak hafifletmek amacıyla bölgeye yardımlar ulaştırıyoruz. Ekiplerimiz orada AFAD ile birlikte çalışmaya devam ediyor. Bu acıalrı hep beraber atlatacağız.” diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek