Lüleburgaz Ziraat Odası, 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nü coşku ile kutlayacak
Tır köprüden dereye uçtu
Hilal Mete Şahin, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
DİSK/EMEKLİ-SEN GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ LÜLEBURGAZ'DAYDI...
Bu haber 24 Şubat 2020, Pazartesi 09:27 tarihinde eklendi. 1247 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bulgaristan’ın Türk şampiyonu

Lüleburgaz Ülkü Ocakları Başkanı Beyhan Çalışkan’ın oğlu Barış Çalışkan, Bulgaristan’da düzenlenen serbest güreş şampiyonasında kategorisinde şampiyon oldu.
Bulgaristan’ın Türk şampiyonu  

Bulgaristan’ın Sliven şehrinde 21 Şubat 2020 Cuma günü Bulgaristan Serbest Güreş Şampiyonası düzenlendi. Şampiyonaya katılan Lüleburgazlı Barış Çalışkan 2007 doğumlular ve 38 kg kategorisinde Bulgaristan şampiyonu oldu. Ali Osman Kara’nın öğrencisi olan 13 yaşındaki Barış Çalışkan elde ettiği başarıyla Lüleburgaz’ın gururu oldu.

Oğlunun başarısından dolayı çok gururlandığını ifade eden Lüleburgaz Ülkü Ocakları Başkanı Beyhan Çalışkan “ Oğlumun bu başarısında emeği olan Ali Osman Kara ve Salim hocalarımıza teşekkür ederiz” dedi. 

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek