Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 21 Şubat 2020, Cuma 09:34 tarihinde eklendi. 731 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Meral Akşener; “Türkiyeyi kutuplaşma siyasetinden kurtaracağız.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün Edirne’nden önce Kırklareli’ne daha sonra da sırasıyla Babaeski ve Lüleburgaz’da geçerek vatandaşlarla buluştu.
Meral Akşener; “Türkiyeyi kutuplaşma siyasetinden kurtaracağız.  

 Başkan Akşener, Kırklareli’nde yaptığı konuşmada kutuplaşma siyasetine değinerek Türkiye’nin bir an önce kutuplaşma siyasetini terk etmesi gerektiğini söyledi.

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Kardeşin kardeşe düşman olduğu, komşunun komşuya düşman olduğu o kutuplaşma siyasetinden bu ülkeyi çıkaracağız." dedi. 

Akşener, Trakya programı kapsamında geldiği Kırklareli'ndeki Cumhuriyet Meydanı'nda partililerince karşılandı. 

Ardından, Hızırbey Camisi'nde iki kişinin cenaze törenine katılan Akşener, hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diledi. 

Akşener, Karakaş Mahallesi'nde esnafın talep ve sorunlarını dinledi.

Daha sonra partisinin il başkanlığına geçen Akşener, kendisini karşılayan davul zurna ekibine bahşiş verdi ve şakalaştı.  

Akşener, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'de kutuplaşma siyaseti yapıldığını öne sürdü.

Ülkede gerçek gündemlerin ve vatandaşın sıkıntılarının konuşulmadığını iddia eden  Akşener, Türkiye'yi gezerek dert dinlediklerini ifade etti. 

Salı günleri grup konuşmalarında il bazlı sorunları dile getirdiklerini anlatan Akşener, şunları kaydetti:

"Seçim yok. Propaganda yapmaya gezmiyoruz. Nutuk atmaya gezmiyoruz. İktidarı kötülemek üzere de gezmiyoruz. Ama sizlerin dertlerini kamuoyu ile paylaşıp bir kamuoyu baskısı, desteği oluşturmak istiyoruz. Biz bunu EYT'lilerde başardık. Henüz çözmediler ama çözecekler ya da biz çözeceğiz. Kardeşin kardeşe düşman olduğu, komşunun komşuya düşman olduğu o kutuplaşma siyasetinden bu ülkeyi çıkaracağız." 

Akşener, Trakya gezisi kapsamında Kırklareli'nin  Babaeski ve Lüleburgaz ilçelerini de ziyaret etti.

 

A.A. 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek