Lüleburgaz Ziraat Odası, 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nü coşku ile kutlayacak
Tır köprüden dereye uçtu
Hilal Mete Şahin, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
DİSK/EMEKLİ-SEN GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ LÜLEBURGAZ'DAYDI...
Bu haber 20 Şubat 2020, Perşembe 09:10 tarihinde eklendi. 857 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

2 belde ve bir köyde elektrik kesintisi

TREDAŞ Kırklareli İl Müdürlüğü Lüleburgaz Bölge Başmühendisliği tarafından 22 Şubat 2020 Cumartesi günü Lüleburgaz’a bağlı Büyükkarıştıran ve Evrensekiz beldeleri ile Akçaköy’de elektrik kesintisi yaşanacağı duyuruldu.
2 belde ve bir köyde elektrik kesintisi  

TREDAŞ Kırklareli İl Müdürlüğü Lüleburgaz Bölge Başmühendisliği tarafından 22 Şubat 2020 Cumartesi günü Lüleburgaz’a bağlı Büyükkarıştıran beldesinin Küçükkarıştıran Mahallesi, Evrensekiz beldesi ve Akçaköy’ün tamamında 09.00-09.30 saatlerinde Enerji Nakil Hattı üzerinde Fiziki İrtibat Sökme işlemi yapılacağından yarım saat ve 12.30-13.00 saatlerinde Enerji Nakil Hattı üzerinde Fiziki İrtibat Bağlama işlemi yapılacağından yarım saat olmak üzere toplam 1 saat süre ile elektrik kesintisi yaşanacağı duyuruldu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek