Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 07 Şubat 2020, Cuma 09:16 tarihinde eklendi. 1140 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Gerenli’nin izni sürüyor

Geçtiğimiz haftalarda Bulgaristan’da kayak yaparken düşerek kaburgasını kıran Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin izni devam ediyor.
Başkan Gerenli’nin izni sürüyor  

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Ocak ayının son haftasında ailesiyle beraber Bulgaristan’da kayak yaparken düşerek kaburgasını kırmıştı. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde gördüğü tedavinin ardından taburcu olan Gerenli, görevine dönememişti.

Gerenli’ye izinde olduğu sürede Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Erol Özgür ile belediye Meclis Üyesi Tamer Ermut vekalet etti.  Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin izni devam ediyor. Başkanlık makamına ise Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Erol Özgür vekalet etmeye devam ediyor.

Başkan Gerenlİ’nin önümüzdeki Pazartesi günü görevine dönmesi bekleniyor.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek