Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 03 Şubat 2020, Pazartesi 09:22 tarihinde eklendi. 3967 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Partili gençler depremzede çocukları unutmadı

AK Parti Gençlik Kolu teşkilatları tarafından Elazığ ve Malatya’da yaşayan depremzede çocuklar için oyuncak toplanacak.
AK Partili gençler depremzede çocukları unutmadı  

AK Parti Gençlik Kolları depremzede çocukları unutmadı. “Bir Oyuncak Çok Tebessüm” isimli kampanya kapsamında deprem bölgesine ulaştırılmak üzere8 Şubat’a kadar İl ve İlçe Başkanlıklarında oyuncaklar toplanacak.

Konuyla ilgili bilgi veren AK Parti Lüleburgaz Gençlik Kolu Başkanı Abdussamed Kayalı “AK Parti Gençlik Kolları olarak Elazığ ve Malatya'daki küçük kardeşlerimizi bir nebze olsun mutlu edebilmek için 81 ili kapsayan kampanyamız kapsamında kızlar için oyuncak bebek, erkekler için oyuncak araba toplanıp her ilden belirlenecek birer temsilciyle birlikte küçük kardeşlerimize takdim edilecek. Bu konuda tüm Lüleburgazlı hemşehrilerimizin desteklerini bekliyoruz.

Oyuncak kampanyamıza destek vermek isteyenleri AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığımıza davet ediyorum” diye konuştu.

Buğra KAYA

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek