Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 01 Şubat 2020, Cumartesi 09:23 tarihinde eklendi. 4525 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Uğur Mumcu anısına briç turnuvası düzenlendi

Lüleburgaz Briç Spor Kulübü tarafından 30 Ocak 2020 Perşembe günü Şehit Gazeteci Uğur Mumcu İkili Briç Turnuvası düzenlendi.
Uğur Mumcu anısına briç turnuvası düzenlendi  

Belirli gün ve haftaları konu alarak Briç turnuvası düzenleyen kulüp, demokrasi şehidi Gazeteci Uğur Mumcu anısına turnuva düzenledi. Petrol-İş Lokali’nde düzenlenen turnuvada derece elde edenlere Uğur Mumcu kitapları armağan edildi.

Turnuvada haftanın şampiyonu 64.50 skorla Bülent Şahin-Erdal Olcay Ercan ikilisi olurken Mehmet Kırmızıkan- Danyal Altay ikilisi ikinci, Ali Öztürk- Tuncay Elmasoğlu ikilisi üçüncü, Vehbi Tiryakioğlu-Metin Tural ikilisi dördüncü ve Mehmet Aybaz- Mustafa Savaş Çelebi ikilisi beşincilik elde etti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek