Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 28 Ocak 2020, Salı 09:13 tarihinde eklendi. 768 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz yardım kampanyasına duyarsız kalmadı

Lüleburgazlı vatandaşlar, Elazığ ve Malatya’da geçtiğimiz akşam meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin ardından bölgeye yardım gönderiyor.
Lüleburgaz yardım kampanyasına duyarsız kalmadı  

Elazığ ve Malatya’da Cuma akşamı meydana gelen 6.8’lik depremde bir çok bina yıkılmış ve 39 kişi yaşamını yitirmişti. Çok sayıda yaralının olduğu ve deprem korkusu yaşayan vatandaşların çadırlarda kaldığı Elazığ ve Malatya’ya Lüleburgaz’dan da yardım eli uzandı.

Lüleburgazlı vatandaşlar,  kışlık giysi, bebek maması, battaniye, elbise ve ihtiyaç duyulan malzemeleri Lüleburgaz Belediyesinin başlattığı yardım kampanyası kapsamında toplayarak Belediye Hizmet Binası, LYKA, LYFA, LYMBA, Kapalı Pazar Yeri ve Semt Merkezi ‘nde ulaştırdı.

Burada toplanan eşyalar da 27 Ocak 2020 Pazartesi günü belediye personeli tarafından TIR’lara yüklendi.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek