Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 18 Ocak 2020, Cumartesi 15:38 tarihinde eklendi. 750 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor galibiyeti kaçırdı

Kırklarelispor, ligin 19. haftasının açılış mücadelesinde evinde Sancaktepe Belediyesi FK ile 1-1 berabere kaldı.
Kırklarelispor galibiyeti kaçırdı  

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden ilimiz temsilcisi GMG Kırklarelispor, ligin 19. hafta açılış mücadelesinde 18 Ocak 2020 Cumartesi günü evinde Sancaktepe Belediyesi FK’yı ağırladı.

Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi TFF hakemlerinden Burak Olcar yönetti. Olcar’ın yardımcılıklarını ise İsmail Taygun Tasalı ve Hüseyin Can yaptı.

Kırklarelispor karşılaşmaya; İbrahim Demir, Davut Babur, Müslüm Aydoğan, Serkan Sözmen, Yusuf Çelik, Caner Koca, Emre Keleşoğlu, Emre Balkı, Mert Sinan Pekesen, Yüksel Şişman ve Enis Çeliksu 11’yle çıktı.

Seyircisinin desteğini de alan Kırklarelispor, karşılaşmaya iyi başladı. Karşılaşmanın 11. dakikasında Emre Balkı’yla golü bulan Kırklarelispor maçın ilk yarısını da 1-0 önde tamamladı. 

Karşılaşmanın ikinci yarısına Erhan Şentürk- Ahmet Sivri değişikliği ile başlayan Sancaktepe 52. dakikada David Kılınç’ın attığı golle skoru eşitledi. 53.dakikada Emre Balkı’yı oyundan alarak Malik Karaahmet’i oyuna dahil eden Kırklarelispor’da 54.dakikada Enis Çeliksu, 55. dakikada Yusuf Çelik ve 71.dakikada Emre Keleşoğlu sarı kart gördü.

Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem mücadelenin 77.dakikasında Enis Çeliksu’yu oyundan alarak Deniz Ataç’ı, 82.dakikasında Yüksel Şişman’ı alarak yerine Bahadır Çiloğlu’nu dahil etti.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve mücadele 1-1’lik skorla tamamlandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER : Kırklarelispor
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek