Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 11 Ocak 2020, Cumartesi 09:26 tarihinde eklendi. 653 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor ikinci devreyi açıyor

Kırklarelispor, sezonun ikinci devresinin açılış maçında bugün 13.30’da İnegölspor’a konuk olacak.
Kırklarelispor ikinci devreyi açıyor  

Sezonun ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da geçirdiği kamp dönemiyle tamamlayan ilimiz temsilcisi GMG Kırklarelispor, ikinci yarının açılış karşılaşmasında İnegölspor’a konuk olacak.  TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor, 11 Ocak 2020 Cumartesi günü(bugün) 13.30’da İnegölspor karşısına galibiyet için çıkacak.

İnegöl İlçe Stadı’nda oynanacak mücadeleyi İstanbul Bölgesi Klasman Hakemlerinden İlker Yasin Avcı yönetecek. Avcı’nın yardımcılıklarını ise Ali Uğurtan Demirtaş, Ufuk Uğurlu ve Mehmet Türkmen yapacak.

Sezonun ilk yarısında 21 puan toplayan GMG Kırklarelispor, puan tablosunun 13.sırasında bulunurken 27 puana sahip İnegölspor 6.sırada bulunuyor.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek