KATİL EV ARKADAŞI ÇIKTI
Gerenli,  CHP Kadın Kolları’yla buluştu
Pazar günü Zübeyde Hanım Parkı’nda çekim yapıldı
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
Bu haber 07 Ocak 2020, Salı 09:15 tarihinde eklendi. 864 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bosna 34 galibiyet hasretini sona erdirdi

Lüleburgaz temsilcisi Bosna 34 Kadın Basketbol Takımı, Sakarya Yükseliş’i 66-65’lik skorla yenerek galibiyet hasretini sona erdirdi.
Bosna 34 galibiyet hasretini sona erdirdi  

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden ilçemiz temsilcisi Lüleburgaz Bosna 34, 5 Ocak 2020 Pazar günü evinde Bilge Hastanesi Sakarya Yükseliş’i ağırladı. Kadrosunu ABD’li pivot mevkii oyuncusu Thereasa Ekhelar’la güçlendiren Bosna 34, karşılaşmaya 4 maçlık mağlubiyet serisini sonlandırmak için çıktı.

Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğini 23-10 önde kapatan Bosna 34, 2. çeyreği de 32-28 üstün tamamladı. İkinci yarıda da galibiyet isteğini sürdüren temsilcimiz, son çeyreğe 50-46 önde girdi. Sakarya Yükseliş’in aradaki puan farkını kapatmasına rağmen temsilcimiz Bosna 34, karşılaşmadan 66-65’lik skorla galip ayrıldı.

Karşılaşmada Dilek Dedeoğlu 28 sayıyla oyununun en skorer oyuncusu olurken yeni transfer Theresa Ekhelar 7 sayı, 13 ribaund, Deniz Boz 6 asist, Saynur Tozlu 4 top çalma ve 2 blokla oynadı.

Bosna 34, 6. galibiyetini elde etti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek