Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 03 Ocak 2020, Cuma 09:15 tarihinde eklendi. 3096 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Devrim Gündüz mazbatasını aldı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Devrim Gündüz, 2 Ocak 2019 Perşembe günü mazbatasını alarak göreve başladı.
Devrim Gündüz mazbatasını aldı  

Geçtiğimiz hafta sonu CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nün kongresinde 227 oy alarak İlçe Başkanı seçilen Avukat Devrim Gündüz, 2 Ocak 2019 Perşembe günü saat  12.00’de  mazbatasını alarak görevine başladı. Lüleburgaz Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer de Devrim Gündüz’ e eşlik etti.

İlçe Başkanı Devrim Gündüz ve partililer İlçe Seçim Kurulu’nu ziyaret ettikten sonra İlçe Seçim Hakimi Ferhat Çolak’ı ziyaret ederek mazbatasını teslim aldı. İlçe Seçim Hakimi Ferhat Çolak, CHP İlçe Başkanı Devrim Gündüz’e hayırlı olması temennisinde bulundu.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı  Avukat Devrim Gündüz, CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve    partililer, Lüleburgaz Adliyesi önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 Mazbatasını alan Devrim Gündüz yaptığı açıklamada “ Daha önce söylediğim gibi bugünden sonra renk ayrımı ortadan kalkmıştır. Bugünden sonra sadece CHP var. CHP ilkeleri ışığında, Atatürk devrimleri ışığında, CHP’nin bayrağını en üste taşımak için elimizden geleni yapacağız. Kapımız herkese açık. Gruplar ortadan kalkmıştır, tek bir grup vardır o da Cumhuriyet Halk Partisi grubudur. Bu saatten sonra Cumhuriyet Halk Partisi grubu dışında herhangi bir girişimde bulunacaklarla da işimiz yoktur. Sadece Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımak adına taşın altına elini koyacak herkesle bu yolda yürümeye devam edeceğiz. Bunu birlikte yapacağız, birlikte başaracağız. Olabildiğince tabana yayarak bunu başarabileceğimiz düşünüyorum.  Bu akşam ilk toplantımızı yaparak görev dağılımını gerçekleştireceğiz. Pazartesi toplantısında da devir teslim törenimiz var” dedi.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek