Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 20 Aralık 2019, Cuma 09:14 tarihinde eklendi. 1119 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP İLÇE BAŞKAN ADAYLARI DELEGELERİ ZİYARET EDİYOR

CHP Lüleburgaz İlçe Başkan adayları Devrim Gündüz, Raşit Şişman ve Serbülent Avcı, Lüleburgaz Merkez, Beldeler ve köyleri ziyaret ederek kendilerini anlatıyor.
CHP İLÇE BAŞKAN ADAYLARI  DELEGELERİ ZİYARET EDİYOR  

Ziyaretlerinde yanlarına olası ilçe yönetim kurulu üyelerini ve il delegesi adaylarını da alan ilçe başkan adayları yaptıkları ziyaretlerde kendilerini anlatıyor.

 

Yapılan ziyaretlerde CHP Lüleburgaz İlçe Başkan adayı Avukat Devrim Gündüz iki dönem hiçbir yere aday olmayacağını Raşit Şişman, CHP’nin yenilenmesi gerektiğini Serbülent Avcı’da artık işçi ve emekçilerin de siyasette söz sahibi olması gerektiğini söylüyor.

 

CHP Lüleburgaz İlçe Başkan adayları ziyaretlerini 28 Aralık 2019 Cumartesi günü saat 17.00’e kadar devam ettirip daha sonra kripto çalışmalar yapacak.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek