Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 17 Aralık 2019, Salı 09:17 tarihinde eklendi. 1676 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz CHP’de çifte açıklama

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nün Pazartesi toplantısı dün 12.30-13.30 saatleri arasında parti binasında yapıldı.
Lüleburgaz CHP’de çifte açıklama  

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nde 29 Aralık 2019 Pazar günü yapılacak olan CHP Lüleburgaz İlçe Kongresi ile ilgili dün Serbülent Avcı ile Reşit Şişman adaylığını açıkladı.  Böylelikle CHP’de Devrim Gündüz’le birlikte Lüleburgaz CHP’de İlçe Başkanlığı’na aday sayısı 3 oldu.

 

 

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Aziz Üstünalp ve Yönetim Kurulu üyelerinin yönettiği toplantıya Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Belediye Başkan Yardımcısı Erol Özgür, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker,  CHP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Zeki Akın, Kristal İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş,  Kristal İş Sendikası Genel Başkan Yardımcıları Selim Çallı ve İbrahim Öz, Kristal İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Ufuk Yaratan, Petrol İş Sendikası Trakya Şubesi Genel İdari Sorumlusu ve  Başkan Yardımcısı Ümit Ormancı, Petrol İş Sendikası eski Genel Merkez Mali Sekteri Turgut Düşova, CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Adayları Serbülent Avcı, Devrim Gündüz ve Raşit Şişman ile parti üyeleri katıldı.

 

Toplantıda ilk konuşmayı Kristal İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş yaptı. Türkiye’nin iyi yönetilmediğini belirten Bilal Çetintaş; “Bugün mevcut iktidar halkı işsizlik ve açlıkla korkutuyor.  Kendi ideolojilerinde ileri giderken Türkiye geriye gidiyor. Böyle günlerde her zaman ya üniversiteler, ya da sendikalar ülke yönetimine destek olmuştur. Bizde sendikal mücadelemizi ülkemiz için mücadelemizle birleştirmek için CHP Lüleburgaz İlçe Başkan adayı çıkardık. Serbülent Avcı Kristal İş Sendikası’nın  adayıdır. Kendisine tam destek veriyoruz. İlçe Başkanlığı’nı kazananın da yanında olacağız” dedi.

 

Kristal İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş’ın ardından Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli bir konuşma yaptı.  Murat Gerenli konuşmasında; “Aday olan 3 arkadaşımıza da başarılar diliyorum. Bizlerde CHP’li Lüleburgaz Belediyesi olarak işimizi en iyi şekilde yaparak partimizin büyümesine katkı sunacağız.” Dedi.

 

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’nin ardından söz alan Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker de yaptığı konuşmada; “Bu ülke Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından kurulmuştur. Mührü şehitlerimizin kanıdır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin görevi de bu ülkeye sonuna kadar sahip çıkmaktır. Bizim görevimizde Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar yapmaktır” dedi.

 

Daha sonra CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nde adaylığını açıklayan ve Kristal İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş’ın da desteğini alan Serbülent Avcı söz aldı; “2002 yılından beri cam sektöründe işçiyim. Artık sendikal mücadele ile siyasi mücadele birbirini tamamlayan iki unsurdur. Mücadelemi CHP içinde de sürdürmek için CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na adayım.” Dedi.

 

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nde yine dün adaylığını açıklığını açıklayan Raşit Şişman da; “Ailem 180 yıldan beri bu topraklarda, Lüleburgaz’a bağlı Alacaoğlu köyünde. Ben de bu topraklardan aldığımı yine bu topraklara vermek için CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na aday oldum” dedi.

 

Serbülent Avcı ve Raşit Şişman adaylığını açıkladıktan sonra toplantı sona erdi.

 

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Azizi Üstünalp, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Kristal Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş CHP Lüleburgaz İlçe Başkan adayıları Devrim Gündüz, Serbülent Avcı ve Raşit Şişman ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek